Afspraak maken voor GRATIS ophaalservice? Bel direct 0640262135 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

De kloosterstraat...

Sinds een dikke week is onze nieuwe winkel geopend. Het was geen kleinigheidje! We hebben hard gewerkt, maar we zijn blij dat het achter te rug is. De klanten vinden de winkel ook mooi en een stuk beter dan de oude winkel. Dat geeft ons energie. We zijn ook iedereen die op de openingsdag, de 2de kerstdag zijn geweest erg dankbaar! Deze dag is weliswaar een vreemde dag om te openen, maar onze strategie was gewoonweg om zo snel mogelijk te starten en geen tijd te verliezen. We houden namelijk van gas geven.

Wij zijn er echter nog niet helemaal. We moeten de puntjes nog op i zetten, maar elke dag doen we weer iets om onze winkel te verbeteren. Hierdoor hopen we het winkelgemak, veiligheid en de uitstraling te verbeteren totdat onze klanten en ook wij tevreden zijn.

De nieuwe winkel bestaat uit één grote ruimte, hierdoor hebben we de winkel beter kunnen indelen dan in de oude winkel die uit 3 ruimtes bestond.

Uitstraling van de winkel staat bij ons weliswaar voorop, want daar begint het immers mee, maar we zijn ons ook bewust dat we nu onderdeel zijn van het winkelhart in Blerick. Ook dit geeft ons een drive om te blijven presteren. Als tweedehandswinkel willen we namelijk een toegevoegde waarde zijn in het centrum, de leegstand terugbrengen en een meewerken aan een positief beeld van ons centrum.

Uiteraard is iedereen welkom om onze winkel te komen bekijken en zelf te oordelen. U vindt alle algemene informatie op onze homepage.