Afspraak maken voor GRATIS ophaalservice? Bel direct 0640262135 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

Tweedehands kleding venlo?!

tweedehands kleding venloBen je opzoek naar tweedehands kleding in Venlo of Blerick? Kringloopwinkel Sans Fin is een van de winkels in tweedehands kleding in Venlo-Blerick met een gedegen tweedehands kleding afdeling. Onze tweedehands kleding hangt netjes gesorteerd in echte winkelrekken. Zo kunt u gemakkelijk bepaalde kledingstukken vinden en dat maakt het winkelen leuk.

Onze winkel is te vinden nabij het centrum van Blerick aan de Alberdingkt Thijmstraat 29. Complete adres en contactgegevens?

Verder we wisselen tijdig van zomer- naar winterkleding en andersom. Alle gebruikte kleding wordt van te voren op kwaliteit gecontroleerd, alvorens deze te koop wordt aangeboden. Vieze en/of muffe kleding wordt door ons niet in de rekken gehangen en gaat naar een textiel verwerker die er voor zorgt dat deze op een goede manier wordt hergebruikt.

Wij verkopen van merkkleding tot reguliere kleding voor een scherpe prijs.  Naast de verkoop van kleding, schoeisel en ander draagbaar textiel verkopen wij ook gordijnen, kussens en beddengoed. Door onze tweedehands kleding afdeling optimaal te houden horen we bij een van dé tweedehands kledingwinkels van Venlo en Blerick!

Inzameling gebruikte kleding en textiel

Wilt u uw oude kleren of textiel inleveren dan kan dat bij ons. U kunt in principe al het textiel dat u heeft inleveren. Alle kleding en textiel wordt door ons gesorteerd, zodat optimaal hergebruikt gerealiseerd wordt.

Wij kopen geen tweedehands kleding is van particulieren!

tweedehands kleding blerick